Ga naar inhoud

Nieuwsbrief Ermelo Buitenleven/VVV Ermelo

Gratis bezorgen!

Helaas is ook de VVV nu gesloten. Dat betekent dat we niet fysiek informatie kunnen geven aan onze klanten. Telefonisch en per email blijven wij uiteraard bereikbaar. Ook onze website www.ermelobuitenleven.nl wordt natuurlijk actueel gehouden. Contact opnemen kan via 0341-552200 of per email info@vvvermelo.nl. Al onze producten zoals een wandel- of fietskaart, een streekproduct of vvv-cadeaukaart worden gratis thuis of bij de accommodatie bezorgd. Deze maand hebben we leuke winkelaanbiedingen die gericht zijn op de feestdagen. In deze tijd is het ook leuk om iemand met een cadeautje een hart onder de riem te steken.

Steun de horeca

De horeca is alweer vele weken dicht. Ze hebben onze steun nu hard nodig. Er is qua bestellen en afhalen zoveel mogelijk! Kook rond de feestdagen ook een dagje niet, maar bestel bij een restaurant naar keuze. Van luxe broodjes tot pannenkoek en van stamppot tot een compleet diner met meerdere gangen. Kijk voor alle mogelijkheden op www.ermelobuitenleven.nl/bezorgservice. Namens de ondernemers alvast hartelijk dank!

Thuisbezorging winkels

Vanwege de lockdown zijn helaas ook alle niet-essentiële winkels gesloten en wordt u bovendien opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven. Dat betekent niet dat de lokale ondernemers geen oplossing voor u in petto hebben bedacht, de producten uit de lokale winkels worden namelijk door veel ondernemers bij u thuisbezorgd! Maak hier gebruik van, op deze manier steunt u namelijk ook de lokale winkelier en zorgt u ervoor dat u deze straks na de lockdown ook weer kunt bezoeken. Wilt u dus online gaan kopen? Kijk dan eerst of u het bij de lokale winkelier in het dorp kunt bestellen!
Zoek uw favoriete winkel op en neem telefonisch of via e-mail contact met ze op. Bestel en het wordt keurig netjes thuisbezorgd. Steun de lokale ondernemer, zeker in deze tijd.
Voor een overzicht van de winkeliers welke bezorgservice hebben, kijkt u op www.ermelobuitenleven.nl/bezorgservice.

Word Gastheer van het Landschap

Toeristische & horecaondernemers in gemeente Ermelo opgelet! Wil je jouw gasten (nog) beter kunnen vertellen over al het moois wat onze omgeving te bieden heeft? Volg dan het programma IVN Gastheer van het Landschap.
Recreant enthousiast maken over Ermelo
Bossen, heide, landgoederen, de schaapskooi, de witte pauwen: Ermelo is een aantrekkelijke bestemming. In Gastheer van het Landschap verdiep je je, samen met andere Ermelose ondernemers, in de mooie flora en fauna, cultuurhistorische waarden, recreatieve mogelijkheden en de bijzondere natuurparels van de streek. Als gastheer leer je over het landschapsverhaal van Ermelo en hoe je recreanten kunt enthousiasmeren voor de streek.
Wanneer?
De cursus duurt 4 dagdelen (theorie én praktijk) en start op dinsdagochtend 9 maart 2021. De andere data zijn 13 april (ochtend), 18 mei (ochtend) en 15 juni (ochtend en middag).
Gastheer van het Landschap wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Ermelo, VVV Ermelo Buitenleven, de Vereniging Ermelose Recreatie Ondernemers (VERON) en provincie Gelderland.

Lees meer en meld je aan op www.ivn.nl/gastheer-landschap-ermelo. Ben jij erbij?