Ga naar inhoud

Logeren bij De Mariahoeve

Omschrijving

Slapen in een klein openluchtmuseum met de sfeer van vroeger en het comfort van nu? Zet je tent neer op het kampeerveld, betrek tijdelijk een van de trekkershutten of gastenverblijven.

Naast de verschillende manieren van overnachten kun je gebruik maken van een rondleiding in het museum of  iets lekkers nuttigen in de schenkerij. Wil jij op een unieke wijze een sfeervol weekend beleven? Kom dan naar de Mariahoeve. 

 
De trekkershutten maken deel uit van de Randmeren Trekkershutten. Zij zijn geschikt voor vijf personen en beschikken over koud water en een kitchenette. Verdere voorzieningen zijn geregeld in het toiletgebouw van de camping. De hutten zijn rookvrij en huisdieren zijn toegestaan. Per hut dient een volwassene aanwezig te zijn. De trekkershutten zijn open van 23 maart t/m 7 oktober 2018


De camping is geschikt voor caravans, campers en tenten. Er zijn twintig plaatsen van 10 x 15 m. De stroomsterkte is 6 ampère. Vier bijvoorbeeld een leuk familieweekend op de camping en laat de bijbehorende schenkerij zorgen voor een uitgebreide barbecue of buffet. Huisdieren zijn in overleg toegestaan. 


De schenkerij beschikt over een landelijke, kleine keuken en beidt de gelegenheid tot lunches, diner en buffetten op afspraak. De museumboerderij is ideaal voor verschillende arrangementen, zoals vergaderingen, feesten of andere op maat gemaakte samenkomsten. Ook meerdaagse arrangementen zijn mogelijk. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Gelegen aan meerdere landelijke fietsroutes ligt dit culturele erfgoed vlakbij meren, bossen en heide. De tijd heeft hier stilgestaan en laat het leven van een boerenfamilie uit de 19e eeuw zien. Overnacht in de gastenverblijven of kies voor een trekkershut. Of zet een tent neer op de bijbehorende minicamping. In overleg met de beheerder mag er van het land gegeten worden, dus duik zelf de moestuin in om groenten te verzamelen. Ook is er een boomgaard, een knollenveld en een paddenpoel.  

Openingstijden
24/7
Trekkershuttenja
RokenRookvrije kamers
Type campingminicamping
Electriciteitsaansluitingja
Stortplaats chemisch toiletja
Beschuttinggedeeltelijk
GrondGras
Trekkershutten (op camping)3
Camper servicestationja
Eigen parkeerterreinja
FietsenstallingOpen
Wascabines warm water1
Scheerstopcontactja
Vaatwasplaatsja
Afstand tot zwembad2 km
ZwembadSubtropisch
HuisdierenHuisdieren alleen na overleg
aantal toeristische plaatsen20
Oppervlakte (buiten)2
Aantal bedden3
Aantal kamers2
Soort accommodatieVakantiewoning
SitueringOp camping
Terrasja
Tuinja
Kamers op begane grondja
Accommodatie gelijkvloersja
Rustig gelegenja
In/bij bosja
In/bij wandelgebiedenja
Fraai gelegenja
Buiten het centrumja
Landelijk gelegenja
Afstand tot centrum dorp/stad3 km
Afstand tot strand2 km
Afstand tot rivier/meer2 km
Afstand tot snelweg2 km
Afstand tot openbaar zwembad2 km
Afstand tot openbaar vervoer2 km
Lid VVVja
Terug