Ga naar inhoud

B & B 'Uit in 1976'

Omschrijving

U bent met 4 personen welkom bij 'Uit in 1976' aanbieding!: Boek nu met uw gezin een midweek (ma-vr) in de schoolvakanties nu voor € 459 inclusief een (h)eerlijk ontbijt voor 2 volwassenen en 2 kinderen tot 10 jaar. Vraag naar overige mogelijkheden voor een midweek. De tuin is geheel afgesloten. Er is speelgelegenheid op gras en terras. NB: Het appartement ligt op de eerste verdieping en er is geen traphekje.

B&B uit in 1976 beslaat de eerste verdieping van een vrijstaande villa uit 1976 vlakbij een ingang naar het achterliggende bos.

De B&B heeft 1 appartement met 2 slaapkamers. Beide kamers hebben een lits-jumeaux met eenpersoons dekbedden. Apart is er een gezellig zit/eetkamer met minikeuken en goed werkende WIFI. Tenslotte is er een moderne, luxe badkamer met bad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en wc.

Het (h) eerlijke ontbijt staat 's morgens beneden voor u klaar.

Beneden zit u heerlijk op het grote terras met verschillende zitjes. Gastvrouw Marja heet u daar graag welkom met een drankje. Bij minder weer neemt ze u mee naar de grote veranda achter het huis. In de tuin ziet u veel vogels en een paar keer per dag een eekhoorn.

U bent met uw gezelschap altijd de enige gasten van de B&B. Exclusiever kan (haast) niet.
Vanwege Corona is slechts 1 slaapkamer tegelijk in gebruik. Dat betekent dat maximaal 2 personen per nacht kunnen verblijven in de B&B. Onder voorwaarden zijn mensen uit 1 huishouden met maximaal 4 personen welkom.

“Uit in 1976” omdat de villa nog veel kenmerken heeft uit de jaren 70: de karakteristieke spiltrap, de nephouten deuren, de bruine kozijnen én de houten plafonds in de slaapkamers.

Openingstijden
24/7

Informatie en reservering tussen 9.00 en 21.00 uur.

Prijzen
Prijs is incl. ontbijt: ja 1 persoon: 55 Euro per nacht 2 personen (1 kamer) : 85 Euro per nacht 2 personen (2 kamers): 95 Euro per nacht 3 personen: 120 Euro per nacht 4 personen: 150 Euro per nacht De prijzen zijn inclusief ontbijt.
Tweepersoonskamers met aparte bedden2
Tweepersoonskamers2
Ook individueel overnachtenja
Overdekt terrasja
Terrasja
Tuinja
Parkeren bij accommodatieja
FietsenstallingAfsluitbaar
Internetverbindingvrij beschikbaar
Lid VVVja
Oplaadpunt elek. fietsja
Terug