Over ErmeloBuitenleven

Ermelo Buitenleven' is een initiatief om samenwerking te bevorderen en Ermelo eenduidig te promoten. Het initiatief is ontstaan vanuit een groep ondernemers die vooruit willen in Ermelo. Veel dingen vinden in Ermelo buiten plaats, fietsen over de prachtige heide, wandelen door de bossen, surfen bij strand Horst, paardrijden rondom het KNHS centrum of klimmen in het klimbos Ermelo, bij alles ervaart u het buitenleven.

Maar ook winkelen in het centrum, genieten van de rust bij de Schaapskooi, Ermelo’s wijn proeven bij de eigen wijngaard Telgt,  de geschiedenis van de natuur ervaren bij museum het Pakhuis en uiteraard kan landgoed Staverden met de witte pauwen ook niet vergeten worden. Wie Ermelo zegt, zegt dus buitenleven! 
Denkt u ook eens aan de vele accommodaties die er in Ermelo te vinden zijn, te midden van de schitterende natuur en als u geluk hebt, ziet u vanuit uw raam een hert of wild zwijn!
Vandaar dat de VVV Ermelo, gemeente en ondernemers de handen ineen geslagen hebben om Ermelo neer te zetten als gemeente welke bekend staat om zijn buitenleven! Doel is om een succesvolle dorpspromotiecampagne op te zetten en Ermelo als recreatiegemeente op de kaart te zetten met als resultaat een sterker Ermelo en meer opbrengsten voor ondernemers.