Ga naar inhoud

Winkelverkiezing Ermelo

Stem op je favoriete winkel tijdens de Winkelverkiezing

Centrummanagement organiseert voor de vijfde keer in Ermelo de Winkelverkiezing, dit in samenwerking met Ermelo van Nu en Brasserie de Volksmond. Winkeliers en ondernemers in Ermelo kunnen weer worden genomineerd voor de Mooiste Winkel of Beste Ondernemer van het jaar. Nieuw dit jaar is dat er ook een prijs wordt uitgereikt aan de Best Toegankelijke winkel.  
Op zaterdag 17 juni worden de prijzen op het Pauwenplein uitgereikt tijdens Fete de la Musique.

De bedoeling van deze verkiezing is om de Ermelose winkelier in het zonnetje te zetten. Er wordt in alle winkels, met vaak een klein team, heel hard gewerkt. 

U kunt stemmen in de finaleronde op een genomineerde voor de mooiste winkel, beste ondernemer of best toegankelijke winkel. Vanaf 24 mei t/m 14 juni kan men stemmen op een genomineerde.

Bij de mooiste winkel wordt gekeken naar de uitstraling van de winkel en het assortiment, maar ook de hulpvaardigheid van het personeel. Bij de beste ondernemer zijn ondernemerschap en vakmanschap, service, kennis, gastvrijheid en klantvriendelijkheid van belang. De best toegankelijke winkel is een nieuwe categorie, hierbij speelt vooral de inrichting van de winkel een rol, denk hierbij ook aan de bereikbaarheid voor mindervaliden.

Stem ook mee en gebruik de stemknop op de website van Ermelo van Nu.

Terug