Ga naar inhoud

Spelletjes van Ermelo/ Veluwe

Op deze pagina staan diverse leuke puzzels en spelletjes van Ermelo/Veluwe. Maak een leuke woordzoeker met woorden die te maken hebben met Ermelo. Speel het memoryspel met attracties over de hele Veluwe.  Ontdek op deze leuke en originele manier alles over Ermelo of de Veluwe.

Woordzoeker VVV Ermelo

Onder de woordzoeker staan de woorden die gevonden dienen te worden. De woorden kunnen zowel van links naar rechts als van rechts naar links geschreven zijn, alsmede zowel horizontaal als verticaal als diagonaal. Dezelfde letters kunnen meerdere keren gebruikt worden. Na het wegstrepen van alle woorden blijft er een oplossing over!

Download hier de woordzoeker van VVV Ermelo

 

Quiz VVV Ermelo

De medewerkers van VVV Ermelo hebben een leuke online quiz met 15 vragen over Ermelo gemaakt. Test uw kennis over Ermelo en doe mee met de quiz. 

Klik hier om de quiz te maken

 

Kleurplaat Ermelo

Met kleuren van een kleurplaat kunnen kinderen uren bezig zijn. Hieronder kunt u een prachtige kleurplaat van Ermelo downloaden.

Download hier de kleurplaat van Ermelo

Memory spel Veluwe

Spelletjes zijn altijd leuk voor het hele gezin. Met dit memoryspel maak je kennis met prachtige locaties van de Veluwe en doe je inspiratie op voor later. Test je geheugen en zoek de afbeeldingen bij elkaar.

Download hier het Memoryspel Veluwe

 

Kwartetspel Veluwe

Om op een leuke manier de Veluwe te ontdekken hebben wij een kwartetspel op onze website gezet. Binnen verschillende categorieën zoals onder andere wilde dieren, natuurgebieden en streekproducten hebben we de highlights van de regio verzameld. Printen, knippen en spelen maar! 

Download hier het Kwartetspel Veluwe

 

Doeboek Veluwe

Met het doeboek worden kinderen echte experts van de Veluwe! Met de leuke wist-je-datjes, puzzels, thuissafari-tips en een echte regio-quiz weten zij zich de komende periode wel te vermaken. En ze leren er nog wat van ook! 
 

Download hier het Doeboek Veluwe

 

 

 

 

Terug