Ga naar inhoud

Paddenstoelenwandelingen vanaf Staverden

De één is gespikkeld, de ander is gestreept, van de één word je ziek, de ander is juist erg   gezond. Wilt u meer over paddenstoelen te weten komen, kom dan op 18, 21, 25 of 28     oktober naar de bossen van Ermelo, dan zal een deskundige gids van de KNNV u er meer over vertellen.

Leerzame wandeling door het herfstbos

Vanaf 9.45 uur is het verzamelen bij Bezoekerscentrum Staverden aan de Staverdenseweg. Daar wordt u welkom geheten door een gids van de KNNV (Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging). De gids neemt u vervolgens mee door de prachtige natuur rond Staverden waar zij hun kennis op het gebied van paddenstoelen en andere natuurlijke verschijnselen graag met u delen. De wandeling begint om 10.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Na afloop keert u weer terug naar het Bezoekerscentrum.

Landgoed Staverden

Het gebied Staverden is in bezit van Het Geldersch Landschap en het is vooral bekend door het nabijgelegen Kasteel Staverden. De natuur rond Staverden is rijk aan flora en fauna. Bent u geïnteresseerd in een paddenstoelenwandeling? Reserveren is verplicht via VVV Ermelo, tel. 0341-552200. Deelname aan de wandeling bedraagt slechts € 3,00 per persoon.

Terug