Ga naar inhoud

Paasmarkt én Free Ermelo op zaterdag 8 april

Zaterdag 8 april wordt er in het centrum van Ermelo een paasmarkt gehouden. Een gezellige voorjaarsmarkt met diverse kramen, hobbyisten en andere leuke voorjaarsartikelen.

Het is heerlijk om rond te snuffelen over de gezellige markt in het voetgangersgebied van de Stationsstraat. Er staan kramen met Paasstukjes en er zijn veel hobbyisten met gezellige producten voor in huis, maar ook weer voor in de tuin.
Natuurlijk valt er ook weer veel te smullen op deze markt en in de horeca. Hopelijk is het een dag waarop genoten kan worden van een terrasje. Een bezoek aan deze markt is natuurlijk niet compleet zonder even gekeken te hebben bij alle vrolijk gekleurde voorjaarsmode die weer in de winkels hangt!
 
Ook dit jaar wordt de Paasmarkt gecombineerd met Free Ermelo. Free Ermelo is een festiviteit die in het teken staat van de bevrijding van Ermelo op 18 april 1945.

Er zullen optredens zijn van diverse plaatselijke muziekverenigingen zoals o.a. Doe Maar, Shantykoor Ermeluiden, Drumfanfare EDG en Danstheater Annemieke Bais.
Ook zullen er diverse ‘oude’ militaire voertuigen op het raadhuisplein staan en is er voor de kinderen een ballonnenclown. Ook zal er de mogelijkheid zijn om iets te drinken op het evenement.
Terug