Ga naar inhoud

Nu verkrijgbaar bij VVV Ermelo Gresbo DecemberZegels

Ook dit jaar verkoopt VVV Ermelo weer de Gresbo DecemberZegels, deze zijn aanmerkelijk voordeliger dan de reguliere zegels en u toont met het kopen sociaal verantwoorde betrokkenheid.  

In 2017 heeft Inclusief Gresbo Post voor het eerst haar eigen DecemberZegel uitgebracht. Wegens groot succes is ook dit jaar de zegel verkrijgbaar van 2 november 2020 tot en met 3 januari 2021. VVV Ermelo verkoopt natuurlijk deze zegels ook en u kunt uw kerstpost ook in de bus bij ons in de winkel aan het Molenaarsplein.  
Bijzonder aan deze DecemberZegel is dat de consument veel goedkoper uit is dan met de reguliere zegel. Daarnaast is de consument door het kopen van deze DecemberZegels lokaal sociaal verantwoord betrokken. De postbodes van Inclusief Gresbo Post zijn immers grotendeels mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De post met een DecemberZegel van Inclusief Gresbo Post moet wel ingeleverd worden bij één van de inleverpunten van Inclusief Gresbo Post, waaronder dus de VVV.
Inclusief Gresbo Post begon meer dan 10 jaar geleden met het bezorgen van een aantal brieven en gidsen en inmiddels worden er jaarlijks 3,5 miljoen poststukken bezorgd. Daarmee is deze vorm van sociale werkvoorziening uitgegroeid tot een zelfstandig postbedrijf waar zo’n 400 bedrijven in de regio gebruik van maken. Inclusief Gresbo Post bezorgt ook pakketten, groot en klein, in heel Nederland.

Een DecemberZegel van Inclusief Gresbo Post kost € 0,73 (incl btw) en zijn per velletje van 10 of los te koop, haal uw voorraad dus bij VVV Ermelo aan de Stationsstraat 20 bij het Molenaarsplein.

 

Terug