Ga naar inhoud

Nu verkrijgbaar bij VVV Ermelo DecemberZegels van Inclusief Groep

Wegens groot succes zijn ook dit jaar de DecemberZegels van Inclusief Groep verkrijgbaar bij VVV Ermelo van 7 november 2022 tot en met 9 januari 2023. Bijzonder aan deze DecemberZegel is dat de consument veel goedkoper uit is dan met een reguliere zegel en door het kopen van deze DecemberZegels lokaal, sociaal en verantwoord betrokken. De postbodes van Inclusief Groep Post zijn immers grotendeels mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De post met een DecemberZegel van Inclusief Groep Post moet wel ingeleverd worden bij één van de inleverpunten van Inclusief Groep Post, waaronder de VVV Ermelo.
Inclusief Groep Post begon meer dan 10 jaar geleden met het bezorgen van een aantal brieven en gidsen en inmiddels worden er jaarlijks 3,5 miljoen poststukken bezorgd. Daarmee is deze vorm van sociale werkvoorziening uitgegroeid tot een zelfstandig postbedrijf waar zo’n 400 bedrijven in de regio gebruik van maken. Inclusief Groep Post bezorgt ook pakketten, groot en klein, in heel Nederland.

Een DecemberZegel van Inclusief Groep Post kost € 0,81 (incl btw) en zijn per velletje van 10 of los te koop, haal uw voorraad dus bij VVV Ermelo aan de Stationsstraat 20 bij het Molenaarsplein.
 

Terug