Ga naar inhoud

Diverse activiteiten weer geopend!

Het coronavirus heeft ons aardig beperkt de afgelopen tijd, toch zijn we blij dat er weer diverse activiteiten open gaan. Bij deze activiteiten wordt er natuurlijk rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Zodat alles voorzichtig en veilig van start kan gaan.

Ook Strand Horst en Strand Nulde zijn weer per auto bereikbaar. De parkeerplaatsen zijn weer opengesteld. 

 

Klimbos Ermelo

Op woensdag 13 mei is het Klimbos weer geopend voor alle leeftijden. Online reserveren is verplicht en er wordt een maximum van 12 personen per halfuur gehanteerd. Ook zijn er desinfectiemiddelen aanwezig. Op locatie worden er geen kaarten verkocht voor het Klimsbos deze moeten online worden besteld via de onderstaande link.

Kaarten: https://www.klimbosermelo.nl/reserveren

Voor meer informatie: https://www.klimbosermelo.nl/informatie/belangrijk

 

Zwembad Calluna

Vanaf woensdag 13 mei is ook zwembad Calluna weer geopend voor banen zwemmen. Om banen te kunnen zwemmen moet u reserveren, dit kan vanaf dinsdag 12 mei via de onderstaande link.

Calluna reserveren: https://www.interactie-ermelo.nl/reserveren-zwembad/

Voor meer informatie: https://www.interactie-ermelo.nl/informatie-pagina-coronavirus/

 

 

Telstar Surfclub

Maandag 11 mei gingen de deuren van Telstar Surfclub weer open. Iedereen is weer welkom om materiaal te huren en te komen lessen. Telstar Beach en het terras zijn nog gesloten. Wel kan men van 10:00-17:00 uur (afhankelijk van het weer) gebruik maken van onze Take Away voor koffie, fris, ijsjes en snacks.

Voor meer informatie: https://www.telstarsurf.nl/corona/

 

Pitch & Putt Golf Strand Horst

Vanaf maandag 11 mei kan er weer Pitch & Putt/ footgolf gespeeld worden, wel is het noodzakelijk dat u een reservering maakt. Er zijn maximaal 30 personen toegsetaan met inachtneming van de 1.5 meter afstand. Vanaf 1 juni tot maximaal 100 personen. Bij aankomst  wordt u verder geinformeerd. 

Voor meer informatie: https://pitch-putt.nl/strand-horst/

 

The Links Valley

Vanaf maandag 11 mei is ook The Links Valley weer open. Als u wilt komen moet u online moet reserveren en ook mag u maximaal 10 minuten voor uw starttijd aanwezig zijn op The Links Valley. Zorg er dus voor dat u goed geinformeerd bent voordat u  naar The Links Valley gaat!

Protocol: https://www.thelinksvalley.nl/links-valley-protocol/

Reserveren: https://www.thelinksvalley.nl/home/starttijd-reserveren/

Voor meer informatie: https://www.thelinksvalley.nl/

 

 

 

 

Terug