Ga naar inhoud

Kleurwedstrijd

Doe mee met de kleurwedstrijd van VVV Ermelo Buitenleven en win leuke prijzen!

VVV Ermelo Buitenleven organiseert een kleurwedstrijd voor kinderen die in Ermelo wonen of op vakantie zijn. De kleurplaat kun je ophalen bij VVV Ermelo, Stationsstraat 20. Bij het inleveren van de gekleurde kleurplaat maak je kans om leuke prijzen te winnen voor jouw hele gezin!

De kleurplaat bestaat uit verschillende dieren en activiteiten die je in Ermelo tegen kunt komen. Lever je gekleurde meesterwerk weer bij ons in. Hij krijgt dan een mooi plekje in de winkel en je maakt kans op een leuke prijs, die we wekelijks uitreiken. Doe goed je best, want creativiteit wordt beloond.

Daarnaast zullen we twee hoofdprijzen uitreiken aan de mooiste kleurplaten van dit zomerseizoen. Kinderen tot en met 6 jaar maken kans op een arrangement bij In & Outdoorspeeltuin Boerderij-Pret voor een gezin van vier personen. De kunstenaars van 7 tot en met 14 jaar die een sportief avontuur willen aangaan, kunnen een klimarrangement winnen voor vier personen bij Klimbos Ermelo. De actie loopt de hele zomer.

Aan het einde van het seizoen zullen we de winnaars van de hoofdprijs bekendmaken. Houdt onze Facebook en Instagram pagina’s daarom in de gaten. We nemen daarnaast natuurlijk ook persoonlijk contact met je op als je hebt gewonnen. Neem meteen een kijkje in onze winkel of vraag naar de mogelijkheden die Ermelo te bieden heeft. Misschien zijn er leuke activiteiten te doen in de vakantie waar jij nog niet van af wist en beleef je een fantastisch leuke zomer in Ermelo!

Terug