Ga naar inhoud

Kabouterpad bij Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo opent deze herfst een kabouterpad. Het pad is gemaakt voor kinderen tussen de drie en zeven jaar en is coronaproof. Een deel van de prachtige Franse tuinen is omgetoverd tot een echt kabouterbos. In het bos zijn allemaal lieve kabouters komen wonen. Kabouters en de rood met witte stippen paddenstoelen zijn natuurlijk niet zo groot, maar als je goed kijkt zie je overal kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand en zelfs wielsporen van een kruiwagentje. Volg het kabouterpad bij de Heerlickheijd en met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen.

Kinderen kunnen samen met hun ouders/begeleiders een speciale herfstspeurtocht doen; Rood met witte stippen. Vanaf vrijdag 9 oktober t/m zondag 25 oktober kun je starten tussen 12.00 en 15.00 uur. Bij de receptie van het hotel kunnen de kinderen zich aanmelden en krijgen dan een rugzak mee met daarin een echte kaboutermuts, de speurtocht, wat lekkers en een opdrachtenboek voor onderweg. 

De kosten van het kabouterpad zijn € 6,50 per kind als overnachtende hotelgast en € 7,50 per kind voor niet-hotelgasten.

Neem voor meer informatie contact op met Hotel de Heerlickheijd van Ermelo op telefoonnummer 0341-568585. 

Terug