Ga naar inhoud

Blog

Influencers op de Veluwe

Influencers op de Veluwe

Deze zomer zijn verschillende influencers en bloggers de Noord-Veluwe komen ontdekken. 

Natuurlijk kon Ermelo niet worden overgeslagen en hebben de reisbloggers de mooiste plekken in Ermelo bezocht. Vakantie vieren op de Veluwe doe je natuurlijk in Ermelo!

Enkele highlights van hun dagje uit in Ermelo:

  • Wandelen en genieten van de mooie natuur bij Landgoed Staverden. Waar een bezoek aan de brasserie, bierbrouwerij en bezoekerscentrum niet te missen is.
  • Een bezoek aan de Schaapskooi, waar de mekkerende schapen over de Ermelosche Heide heen grazen.   
  • Een wandeling over landgoed Oud Groevenbeek, met een kijkje bij de villa, de oude kas en watertoren. Helemaal tot rust komen op het landgoed doe je natuurlijk bij het theehuis, waar een kopje thee of koffie niet kan ontbreken.
  • Ontdekken van de grafheuvels, sporen van het Romeins Marskamp en het onderduikershol bij Drie. Bij Boshuis Drie kun je de lekkerste appeltaart eten, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Binnenkort delen de influencers nog meer mooie foto’s, blogs en ervaringen op hun sociale mediakanalen en zullen ze vertellen waarom je het beste je (herfst)vakantie kunt vieren in de omgeving van Ermelo. We zullen jullie hiervan op de hoogte houden via deze website, ons Instagram en Facebookkanaal.

Ben jij een cultuursnuiver? Dan is de blog van Instagrambloggers over kasteel hoppen op de Veluwe misschien iets voor jou. 

Ermelosche Heide - Ermelo Buitenleven
Schapen bij de Schaapskooi Ermelo - Ermelo Buitenleven
© Foto's: Eliane Roest
Terug