Geef een VVV Cadeaukaart als geschenk!

Geef een VVV Cadeaukaart als geschenk!

Geef een VVV Cadeaukaart als geschenk!
De VVV Cadeaukaart is de grootste cadeaukaart van Nederland die te besteden is in duizenden winkels én webshops. Deze cadeaukaart kan opgewaardeerd worden met een bedrag tussen de € 5,00 en € 250,00. U kunt dus zelf bepalen welk bedrag u uw medewerkers cadeau wilt doen. Het saldo blijft onbeperkt geldig en kan in 1 keer maar ook in delen besteed worden. Om u nog meer service te verlenen verpakken we de bon geheel gratis feestelijk voor u in. Maar u heeft ook de mogelijkheid om er een speciale envelop met wens, zoals bijvoorbeeld ‘prettige feestdagen’, voor maar € 0,60 bij te doen.

Tevens hebben wij tal van andere leuke cadeaukaarten in ons assortiment. Wat dacht u van de Nationale Bioscoopbon 'het leukste cadeau in het donker’, de Podium cadeaukaart voor het gezelligste avondje uit, de VVV Lekkerwegbon voor een heerlijk nachtje weg of een Dinercheque voor een heerlijk diner in een restaurant naar keuze. Natuurlijk pakken we ook deze bonnen geheel gratis feestelijk voor u in. Maar voor de Nationale bioscoopbon kunt u ook ervoor kiezen om ze te verpakken in een filmblik à € 1,95 en de Podium cadeaukaart kan verpakt worden in een luxe doosje voor € 2,50 extra.

Geef uw bestelling van cadeaukaarten telefonisch door via telefoonnummer 0341-552200 of Download hier het bestelformulier van de cadeaukaarten
 

< Terug