Ga naar inhoud

Leukste activiteiten op een rijtje!

VVV Ermelo organiseert diverse tochten. Er zijn mogelijkheden om onder leiding van een gids op pad te gaan en een wandeling te maken door het bos. Met de boot of fiets naar Elburg of Spakenburg of een bijenwijnfietstocht langs de Wijngaard en Imker. Ook is er een mogelijkheid om met een huifkar over Landgoed Staverden te gaan en de omgeving te leren kennen. Hier lees je meer informatie over de activiteiten. 

Dagtocht varen en fietsen naar Elburg & Spakenburg. 

Iedere dinsdag & donderdag is er een vaar- en fiets excursie naar Elburg en op woensdag en zaterdag naar Spakenburg. Op een grote boot vaart u naar deze mooie histoische plaatsen en dan bent u een tijdje daar. Hier heeft u tijd om te genieten van de mooie stad, vervolgens vaart de boot om 14.00 uur weer terug. Kiest u voor een retour, dan neemt u de boot terug, kiest u voor een enkele reis met fiets, kunt u terug fietsen, uw fiets kan namelijk mee op de boot. Voor meer informatie of om te reserveren, contacteer dan VVV Ermelo.

Staverdense Huifkartocht.

Op de woensdagmiddag gaat er om 15.00 uur een huifkartocht door de omgeving van Staverden. Deze huifkartocht duurt ongeveer een uurtje en is geschikt voor jong en oud. Bent u hier in de buurt, nieuwsgierig naar Landgoed Staverden en op zoek naar een leuke activiteit? Dan is deze tocht het perfecte uitje. Voor meer informatie of om te reserveren, contacteer dan VVV Ermelo.

Bijenwijnfietstocht Ermelo.

De Bijenwijnfietstocht is een fietstocht van ongeveer 15 kilometer. Samen met twee of drie gidsen maakt u een fietstocht en stopt u onderweg bij Wijngaard Telgt en de Imker. Hier wordt van alles verteld over de wijn, de honing en hoe zoiets nou in zijn werking gaat. Deze fietstocht wordt georganiseerd op: maandag 23 en 30 augustus / maandag 6 september. Voor meer informatie of om te reserveren, contacteer dan VVV Ermelo.

Avondwandeling met wild beleving.

Elke dinsdag loopt onze natuurgids Reintje de Vos door natuurgebied het Ruige Veld. Hij vertelt enthousiast over de omgeving, sporen van dieren en misschien komt u nog wel wild tegen. Deze wandeling is geschikt voor mensen vanaf 10 jaar. Deze educatieve wandeling is erg populair dus net zoals de andere tochten is het noodzakelijk om hiervoor ook even te reserveren. Voor meer informatie of om te reserveren, contacteer dan VVV Ermelo.

 

Contactgegevens VVV Ermelo: 

Tel. 0341-552200

Mob. 06-44470591

E-mail. info@vvvermelo.nl

Stationsstraat 20, 3851NH, Ermelo.

 

 

paarden-groepsarrangement-ermelo
wijngaard-ermelo-telgt
Terug