Ga naar inhoud

Dagtocht varen en fietsen naar Elburg en Spakenburg

Ook dit jaar is het weer mogelijk om bij VVV Ermelo de dagtocht “Varen en fietsen naar de historische plaatsen Elburg en Spakenburg” te boeken. In de maanden juli en augustus kunt u op dinsdag en donderdag op dagtocht naar Elburg en op woensdag en zaterdag naar Spakenburg, mits er voldoende deelnemers zijn.

Elburg

De boot naar Elburg vertrekt om 09.30 uur vanaf de aanlegsteiger bij Strand Horst. U arriveert om ± 12.30 uur in Elburg waar u vervolgens op de fiets kunt stappen om terug te fietsen, of nog even het mooie stadje Elburg bekijken. Mocht u met de boot terug gaan, deze gaat om 15.30 uur weer terug naar Ermelo waar u dan om 17.50 uur weer arriveert.

Spakenburg

De boot naar Spakenburg vertrekt om 9.40 uur vanaf de aanlegsteiger bij Strand Horst. De aankomst in Spakenburg is om 12.00 uur. Ook bij deze dagtocht kunt u ervoor kiezen om op de fiets te stappen en terug te fietsen, of nog even van Spakenburg te genieten. De boot terug vertrekt om 15.30 uur, u bent dan om 17.00 weer terug bij Strand Horst.

Kosten

Een enkeltje met fiets kost voor volwassenen € 14,50 en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar € 7,50. Een retour met fiets kost € 21,00 voor volwassenen en € 11,00 voor kinderen en een retour zonder fiets kost € 17,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis.

Reserveren verplicht

Alle dagtochten moeten worden gereserveerd bij VVV Ermelo en vertrekken alleen bij een minimum aantal van 20 personen. Let op er geldt dit jaar ook een maximum van 50 personen per keer vanwege de corona. Na betaling krijgt u een betalingsbewijs waarmee u de boot op mag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VVV Ermelo, 0341-552200. U kunt ook een folder over de dagtochten ophalen bij VVV Ermelo, Stationsstraat 20.

Terug