Ga naar inhoud

Bezoek onze gezellige Kerstmarkt op zaterdag 17 december

Op zaterdag 17 december zorgt de traditionele Veluwse Kerstmarkt in het centrum van Ermelo voor de nodige sfeer. Tussen 10:00 en 17:00 uur is iedereen weer welkom om te genieten van de vele kramen in de Stationsstraat.

Naast alle kerst- en winter gerelateerde spulletjes en producten, staan er ook commerciële kramen met allerhande artikelen. Het hele dorp zal sfeervol verlicht zijn en zullen er op diverse pleinen weer prachtige verlichte ornamenten zijn. Ook zal er ruimschoots entertainment zijn.
o.a. Drumfanfare EDG komt spelen, net als de zingende kerstmarkt en een dweilorkestje. Ook zal er een leuke fotobooth zijn waar de fotograaf voor u graag een kerstfoto maakt, die u direct mee kunt nemen.

De Kerstmarkt vindt plaats in het voetgangersgebied. Er is genoeg te eten en natuurlijk ontbreekt de glühwein ook niet. Het is bovenal ook een mooie gelegenheid voor de aanschaf van kerstcadeautjes en het proeven van de sfeer rond de Kerstdagen.

Ook de lokale ondernemers staan deze dag natuurlijk voor u klaar. Drink gezellig warme chocolademelk op een verwarmd terras en snuffel naar cadeautjes en een leuke kerstoutfit.

Terug