Ga naar inhoud

Toeristische gids en Kortingsbonnenboekje Ermelo verschenen

De toeristische gids Ermelo 2021/2022 uitgekomen. De gids is een uitgave van Ermelo Buitenleven en komt tot stand in samenwerking met onze partners, CME, Veron en de gemeente Ermelo.

In de gids vindt u een overzicht van alles wat Ermelo te bieden heeft!

U krijgt leuke tips, die helpen om vele bezienswaardigheden van Ermelo te ontdekken. Ook staat er een toeristisch ABC in de gids. Hier vindt u alle adressen en telefoonnummers die u nodig kunt hebben tijdens uw verblijf. 

Vele accommodaties, restaurants en kerkdiensten staan in een overzichtelijk overzicht vermeld.

Wij hopen dat u geniet van ons veelzijdige dorp! De ondernemers heten u van harte welkom en helpen u graag om u verblijf zo veelzijdig en aangenaam mogelijk te maken!

Ook het Kortingsbonnenboekje is inmiddels weer verschenen en ook dit jaar staat deze weer boordevol kortingsacties van Ermelose ondernemers. Zowel winkels, horecagelegenheden als dagattracties en activiteiten doen mee aan het boekje en hebben een leuke kortingsbon voor u in het boekje gezet. 
Profiteer dus ook van een leuke korting en haal snel het kortingsbonnenboekje op bij VVV Ermelo. 

Evenementen zien er helaas ook dit jaar anders uit als in het verleden, vanwege de coronamaatregelen kunnen niet alle evenementen en activiteiten worden georganiseerd en moet voor veel zaken worden gereserveerd. 
Dit jaar staat er geen evenementenkalender in de toeristische brochure, maar hebben we wel een aparte flyer uitgebracht. Ook deze is gratis af te halen bij VVV Ermelo. 

Terug