Ga naar inhoud

Fietsroutes Ermelo

Bos- en Heide Fietsroute (40 km)

Deze fietsroute begint in Ermelo en gaat over de Groevenbeekse Heide richting Putten. U fietst door het buitengebied van Putten naar Garderen. Dit is een klein gezellig Veluws dorpje. Hiervandaan fietst u over de heide richting Drie. Vanaf Drie fietst u door de bossen weer terug naar het centrum van Ermelo.  

Deze route volgt de volgende fietsknooppunten: 93- 92-30-17-14-19-68-06-94-57-58-13-59-60-47-82-97-79-78-95-77 en eindpunt 93.

VVV Fietsroutes

Op het VVV Kantoor in Ermelo zijn diverse losse fietsroutes te koop. Deze fietsroutes variëren van 16 tot 41 kilometer en zijn via het fietsknooppunten netwerk Veluwe heel gemakkelijk te volgen. De VVV fietsroutes zijn te koop voor € 1,95 per stuk.

Fietskaart West Veluwe

De fietskaart West Veluwe bestrijkt het gedeelte vanaf Nunspeet, Elspeet tot Nijkerk, Garderen inclusief Zeewolde en is hiermee een ideale kaart voor de fietsers die graag routes willen fietsen vanuit Ermelo of directe omgeving. Op de fietskaart staan alle fietsknooppunten en de afstanden tussen de knooppunten aangegeven. De fietskaart is te koop bij VVV Ermelo voor € 6,50 per stuk. 

Fietskaart Veluwe

Deze fietskaart van de Veluwe is uitgegeven door Falkplan. Op deze fietskaart staan alle fietsknooppuntennummers vermeld. Tevens staan de afstanden tussen de fietsknooppunten er ook op. Op deze manier kunt u thuis uw eigen route uitstippelen. De fietskaart Veluwe is te koop bij VVV Ermelo voor € 9,95 per stuk.

Zorg voor een goede fiets

Check van tevoren of uw fiets in goed staat is. Voor het afleggen van een fietstocht is een fiets met versnellingen een pré maar zeker niet een vereiste.  Bent u toe aan een nieuwe fiets? Bekijk deze betaalbare herenfietsen en damesfietsen op Fietsenopfietsen.nl.

Terug