Ga naar inhoud

Jaarmarkt

27 augustus

Omschrijving

De jaarmarkt in Ermelo wordt gehouden op zaterdag 27 augustus. Deze markt staat geheel in het teken van de hobby. Als u van kaarten maken, dakpannen beschilderen en houtbewerken houdt, is deze markt zeker wat voor u!

Diverse verenigingen zullen zich in de aanloop naar het nieuwe seizoen op deze markt presenteren. Vele winkels staan tevens met een kraampje op deze markt en hebben dan diverse aanbiedingen. Door het leuke aanbod wordt de jaarmarkt ook vaak Kunst/Hobbymarkt genoemd. Bent u zelf niet zo creatief? Geen probleem. U wordt deze dag op idee├źn gebracht en u kunt vele leuke accessoires aanschaffen, waarmee u de tuin of uw huis net dat beetje extra kunt geven.

Voor kinderen is deze markt altijd een hoogtepunt. Er is voor hen namelijk een speciaal deel gereserveerd waar ze op een kleedje spulletjes mogen verkopen om zo een extra zakcentje te verdienen. Dit vindt plaats op het Raadhuisplein. Het belooft dus weer een hele leuke dag te worden met gezellige kramen en een goede sfeer. Komt u tussen 10.00 en 17.00 uur gerust eens kijken in de Stationsstraat vanaf de Rabobank of op het Raadhuisplein. Voor meer informatie of om een plekje te reserveren op de Kinderkleedjesmarkt kunt u contact opnemen met VVV Ermelo op telefoonnummer 0341-552200.

Openingstijden
zaterdag 27 augustus 10:00 - 17:00 uur
Terug