Ga naar inhoud

G-Swallow tijdens de Veluwse Trailrun

04 september 2021
Omschrijving

Een bijzonder TrailRun-onderdeel bij de Veluwse Trailrun is de ‘G-Swallow Trailrun’ van 1km. Iedereen met een verstandelijke beperking kan hieraan gratis meedoen. Het maakt dus niet uit waar je woont of door welke organisatie je wordt begeleid.

De afstand is 1km en start om 11.15 uur. Deelnemers en hun begeleiders kunnen zich vanaf 9.30 uur melden in een speciaal ingericht gedeelte van het bezoekerscentrum van de Schaapskooi. Hier worden de startnummers uitgereikt en krijgen de deelnemers aan dit onderdeel een gratis Veluwse Trailrun T-shirt. Na de finish ontvangen de deelnemers als prestatie een mooie medaille (putdeksel) en alvorens zij naar huis gaan nog een gezond lunchpakket aangeboden.

Wil je meedoen? Dan is het tijd om je voor te bereiden, zodat je straks in prima conditie aan de start zult staan. Supporters zijn natuurlijk ook meer dan welkom! Winnen is leuk, maar meedoen en uitlopen is het allerbelangrijkste. De voorbereidingen zijn inmiddels gestart en het belooft weer een prachtig evenement te worden.

Openingstijden
Zaterdag11:15
Prijzen
Prijs toelichting: De deelname is gratis, incl. het T-shirt en lunchpakket.
Terug