Ga naar inhoud

Cultuur&Frituur: een culturele snack voor het hele gezin

29 april 2021
Omschrijving

Op donderdag 29 april wordt er in de Stationsstraat van Ermelo een ‘feestje’ gevierd. Kinderen spelen al wandelend met hun (groot-)ouders een bingo-spel en doen tijdens dit spel verschillende culturele activiteiten.

Een vijftal culturele organisaties heeft een aantrekkelijk 'menu' samengesteld voor de deelnemers. De route start op het Molenaarsplein en eindigt bij het Raadhuisplein. Onderweg krijgt iedereen 'culturele snacks', korte culturele activiteiten. Museum Het Pakhuis, Tante Jo, Stichting Ermelo's Kunstcollectief, Cultuurkust de Bibliotheek en Leonardo da Vinci verzorgen een afwisselend creatief programma voor gezinnen met kinderen t/m 12 jaar. De deelnemers moeten, zoals gezegd, bovendien hun ogen goed openhouden en hun bingokaart paraat houden.

De lekkere trek

De wandeling wordt verder aangekleed met een drankje en hapje voor het gehele gezin. Horecaondernemers, die net als de culturele sector al geruime tijd niet kan doen wat men het liefste doet, is gevraagd zich bij het initiatief aan te sluiten en voor de inwendige mens te zorgen.

De deelnemers sluiten de wandeling af met een goed gevulde maag. Maar wat staat er op het menu? De titel van het evenement verklapt natuurlijk al iets over het menu.

Deelnemende horeca zijn Pasto, Brasserie De Volksmond en IJssalon Torino.

Praktische informatie

Cultuur&Frituur duurt ongeveer anderhalf uur en men kan starten vanaf 11:00 uur.

Deelname kost € 9.90 per persoon. Reserveren is in verband met coronamaatregelen noodzakelijk via een reserveringssysteem. Om te voorkomen dat er te veel deelnemers zich tegelijkertijd verzamelen op één locatie, wordt er gewerkt met een blokkenschema. Het is niet toegestaan dat kinderen zonder begeleiding deelnemen aan deze activiteit. Via de website van museum Het Pakhuis zijn de kaarten te bestellen.

Openingstijden
Donderdag11:00 - 16:00
Prijzen
Prijs toelichting: Kosten: € 9,90 per persoon.
Terug