Ga naar inhoud

Veluwe Hotel Stakenberg

Omschrijving

Het is goed mogelijk dat u vlak bij Veluwe Hotel Stakenberg oog in oog komt te staan met een loslopend wild zwijn, ree of edelhert. En het kan heel goed zijn dat talloze vogels uw ontbijt een extra dimensie geven met hun gezang en gefluit. Zo dicht op de natuur zit u hier. Ideale locatie voor zowel de actieve hotelgast die van fietsen & wandelen houdt als voor de mensen die heerlijk willen komen ontspannen.

Het is goed mogelijk dat u vlak bij Veluwe Hotel Stakenberg oog in oog komt te staan met een loslopend wild zwijn, ree of edelhert. En het kan heel goed zijn dat talloze vogels uw ontbijt een extra dimensie geven met hun gezang en gefluit. Zo dicht op de natuur zit u hier. Ideale locatie voor zowel de actieve hotelgast die van fietsen & wandelen houdt als voor de mensen die heerlijk willen komen ontspannen. Wanneer u even iets anders wilt doen, kunt u naar een dichtbij gelegen stad rijden om te winkelen, een hapje te eten of iets leuks met de kinderen te doen. In Ermelo kunt u naar indoor speeltuin Boerderij Pret, en in Harderwijk naar het beroemde Dolfinarium. In Apeldoorn zijn familiepretpark Koningin Juliana Toren en Paleis Het Loo aanraders. Sluit de dag af met koffie in het Grand Café of een borrel in de Engelse pub van Veluwe Hotel Stakenberg. Prachtig in elk jaargetijde;de omgeving van Veluwe Hotel Stakenberg is uniek en ronduit prachtig. In welk jaargetijde u ook komt, er is altijd voldoende moois om van te genieten. Bossen, heidevelden, vennetjes, stuwwallen, een koppel edelherten, reeën, vlinders en bramenbloesems. Maar er is meer te doen:Ontspannen. Om honderd procent te onthaasten moet u bij NewShape Beauty & Wellness zijn. Hier kunt u genieten van heerlijke ontspanningsmassages, wellnessbehandelingen en bijzondere gezichtsbehandelingen. Tevens kunt u tot rust komen in de kleinschalige, landelijke sauna of heerlijk onder de zonnebank.

für unsere Deutsche Gäste:
Es ist durchaus möglich, dass Sie in der Nähe des Veluwe Hotels Stakenberg mit einem Wildschwein, Reh oder Rotwild konfrontiert werden. Und es kann durchaus sein, dass unzählige Vögel Ihrem Frühstück mit ihrem Gesang und Pfeifen eine zusätzliche Dimension verleihen. Hier sind Sie der Natur so nahe. Die ideale Lage sowohl für den aktiven Hotelgast, der gerne Rad fährt und wandert, als auch für die Menschen, die kommen und sich entspannen wollen.

Um sich hundertprozentig zu entspannen, müssen Sie bei NewShape Beauty & Wellness sein. Hier können Sie wunderbare Entspannungsmassagen, Wellness-Behandlungen und spezielle Gesichtsbehandlungen genießen. Sie können sich auch in der kleinen, ländlichen Sauna oder unter der Sonnenbank entspannen.

Openingstijden
24/7
Soort gebouwMonumentaal Pand
Soort accommodatieHotel/Café/Restaurant
Privé ruimte beschikbaarja
Ontbijtja
Lunchja
Dinerja
Afhuurmogelijkheidja
Type eetgelegenheidcafé-restaurant, grand-café, onderdeel hotel, restaurant
Regioveluwe
Terug