Ga naar inhoud

Boutique Hotel-Restaurant De Zwarte Boer

Veluwe Bijzonderovernachten Ermelo Leuvenumse bossen Luxe kamers

Omschrijving

Boutique Hotel-Restaurant “De Zwarte Boer” is gelegen in de prachtige bossen van Landgoed Leuvenum. En beschikt over zes zeer smaakvolle en luxe hotelkamers, een suite en een appartement voor 4 personen.

Hotelkamers 
Alle hotelkamers zijn standaard voorzien van audio- en video-apparatuur, elektrisch verstelbare bedden en een stoomcabine met licht-therapie en hydro-massage jets. De kamers zijn smaakvol ingericht met antieke kroonluchters, wastafels van natuursteen en hebben een eigen thema namelijk: Zomer, Lente, Herfst,  Winter, Oost en West.  


Suite
De exclusieve “Sandberg van Leuvenum” Suite beschikt over een tweepersoons jacuzzi, een elektrisch verstelbaar hemelbed, dubbele wastafel van natuursteen en een inloopdouche met een waterhemel.   


Appartement
Wilt u liever wat extra ruimte en comfort, dan is het Appartement hiervoor erg geschikt. Het Appartement, wat door vier personen te gebruiken is, is uitgerust met een loungebank, kitchenette, bar, een stoomcabine met licht-therapie en hydro-massage jets, wastafel van natuursteen en extra kastruimte.  


Restaurant De Brasserie
In Restaurant De Brasserie bent u hartelijk welkom voor koffie met huisgemaakt gebak, een smaakvolle lunch of een gezellig diner in een ouderwetse ambiance.   


De Deel
De Deel is bij uitstek geschikt voor uw intieme diners, bruiloft, jubileum, receptie of vergadering tot 55 personen. De Deel heeft een eigen bar en terras en beschikt over alle audio/visuele middelen. De Zwarte Boer beschikt ook over diverse vergaderarrangementen.   

Kenmerken

HuisdierenHuisdieren niet toegestaan
=

Locatie

Hotel restaurant De Zwarte Boer
Terug