Ga naar inhoud

Wat vind jij van onze Facebookpagina?

Geef jouw mening en maak kans op een VVV Cadeaukaart t.w.v. 25 euro! 

Niet alleen in de winkel of op de website willen we dat je met een tevreden glimlach weer verder op pad gaat. Ook op onze sociale mediakanalen houden we van tevreden mensen!

Wij zijn daarom benieuwd wat je van onze Facebookpagina VVV Ermelo Buitenleven vindt. Welke onderwerpen spreken jou aan en hoe vaak zou je een bericht van ons in je tijdlijn willen zien? Hoe tevreden ben jij over onze Facebookpagina?

Door deze enquête in te vullen, help je ons met het beantwoorden van deze vragen voor ons onderzoek. Daarnaast kun je kans maken op een VVV Cadeaukaart t.w.v. 25 euro! De enquête zal ongeveer 5 minuten van je tijd in beslag nemen. Er zal betrouwbaar met je gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt.

Met het invullen van de enquête zou je ons enorm helpen. Heb je geen Facebook of volg je ons (nog) niet? Dat maakt niet uit, ook dan kun je deelnemen. 

Deelnemen is mogelijk t/m 27 september 2021. Daarna maken we de winnaar van de VVV Cadeaukaart bekend. Alvast heel erg bedankt!

Terug