Ga naar inhoud

Dwaallichtfestival vrijdag 26 januari

Op vrijdag 26 januari wordt het Dwaallichtfestival georganiseerd, 12 huiskamers in Ermelo zijn weer gevuld met muziek. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Zwijnen, Wolven, Kevers en Hazen
Net als bij de vorige edities kunnen deelnemers nu weer kiezen uit vier routes: De Zwalkende Zwijnen, Wilde Wolven, Kruipende Kevers en Haastige Hazen. In iedere route zijn drie verschillende muziekstijlen vertegenwoordigd. De muzikale start en afsluiting is voor iedereen gelijk en zal in De Dialoog in het Huis van Ermelo zijn. 

Fietsgidsen en dwaallichtjes
De organisatie vraagt bezoekers net als andere jaren weer om op de fiets naar het festival te komen. “Alle bezoekers dwalen in het donker langs de huiskamers van hun route. Voor de herkenbaarheid krijgt iedereen daarom een eigen dwaallichtje mee. 

Praktische informatie
Meer informatie over de routes en de artiesten is te vinden op de website dwaallichtfestival.nl. Ook zijn daar muziekfragmenten te beluisteren van de optredende artiesten om alvast een indruk te krijgen van de verschillende routes. Kaarten voor het Dwaallicht Festival kosten € 20 per stuk en zijn te koop via de VVV Ermelo. De avond begint om 19.00 uur met het openingsconcert en om 24.00 uur eindigt het evenement.

Terug