Geef een VVV Cadeaukaart als geschenk!

NIEUW! VVV Cadeaukaart
De VVV Cadeaukaart is een samenvoeging van de vertrouwde papieren VVV Cadeaubon met de online VVV Giftcard. Daarmee is de VVV Cadeaukaart de grootste cadeaukaart van Nederland die te besteden is in duizenden winkels én webshops. Deze cadeaukaart kan opgewaardeerd worden met een bedrag tussen de € 5,00 en € 250,00. U kunt dus zelf bepalen welk bedrag u uw medewerkers cadeau wilt doen. Het saldo blijft onbeperkt geldig en kan in 1 keer maar ook in delen besteed worden.

Om u nog meer service te verlenen verpakken we de bon vanaf dit jaar geheel gratis feestelijk voor u in. Maar u heeft ook de mogelijkheid om er een speciale envelop met wens, voor maar € 0,60 bij te doen.


Tevens hebben wij tal van andere leuke cadeaukaarten in ons assortiment. Wat dacht u van de Nationale Bioscoopbon 'het leukste cadeau in het donker’, de Podium cadeaukaart voor het gezelligste avondje uit, de VVV Lekkerwegbon voor een heerlijk nachtje weg of een Dinercheque voor een heerlijk diner in een restaurant naar keuze. Natuurlijk pakken we ook deze bonnen geheel gratis feestelijk voor u in. Maar voor de Nationale bioscoopbon kunt u ook ervoor kiezen om ze te verpakken in een filmblik à € 1,95 en de Podium cadeaukaart kan verpakt worden in een luxe doosje voor € 2,50 extra.

Een hele ander mogelijkheid is de Bongo bon. Een Bongo is niet zomaar een cadeau, maar een belevenis in een doosje. Met dit beleveniscadeau geeft u iemand een onvergetelijke ervaring. Elke Bongo heeft een eigen thema en biedt binnen dat thema ruime keuzemogelijkheden. U kunt kiezen uit meerdere thema's, zoals overnachten, eten en drinken, wellness en actie. De ontvanger kan met één geschenkbon kiezen uit tal van activiteiten en bepaalt zelf de datum waarop hij of zij de bon wil gebruiken. Dankzij Bongo geeft u een unieke belevenis cadeaubon. Deze bonnen zijn al verkrijgbaar vanaf € 19,90 per bon.