Deelnameformulier Paas-, Pinkster- en Herfstmarkt

Vanaf dit jaar zal de VVV Ermelo i.s.m. Centrummanagement Ermelo de Paas-, Pinkster- en Herfstmarkt gaan organiseren. Wij zullen deze streekmarkten op een redelijk identieke manier gaan organiseren in vergelijking met de voorgaande jaren. Wanneer u eerder hebt deelgenomen aan deze markten, krijgt u bij de toewijzing van de plaatsen voorrang. De markten zullen wederom worden gehouden in het voetgangersgebied van de Stationsstraat tussen de Rabobank en het Raadhuisplein. Met dit schrijven stellen wij u graag in de gelegenheid zich aan te melden voor deelname aan deze evenementen.

De Paasmarkt vindt plaats op zaterdag 20 april
De Pinkstermarkt vindt plaats op zaterdag 8 juni
De Herfstmarkt vindt plaats op zaterdag 19 oktober
Alle markten duren van 10.00 tot 17.00 uur.

Denkt u verder nog aan: de juiste maten van uw eventuele eigen kraam. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar waar stroom aanwezig is. Mocht u stroom nodig hebben, dient u dit aan te geven op het aanmeldingsformulier. Wij zullen proberen hieraan te kunnen voldoen, mocht het niet lukken, zullen wij u hierover berichten.
Wij zullen trachten zo spoedig mogelijk u te laten weten of u kunt staan; na de indeling ontvangt u, indien u een plaats krijgt toegewezen, een bevestiging van deelname. Als u geen plaats krijgt toegewezen, ontvangt u hiervan ook bericht.

Download hier het deelnameformulier voor de evenementen