Ga naar inhoud

Boek nu uw zomervakantie in Ermelo!

Wereldwijd zijn er ingrijpende maatregelen genomen om het Coronavirus te bestrijden. Deze ingrijpende maatregelen treffen niet alleen het dagelijks leven. Maar door de reisbeperkingen misschien ook uw vakantieplannen. Nu er meer duidelijkheid is over de COVID-19 maatregelen in de zomermaanden is het heerlijk om vakantieplannen te maken voor een veilige vakantie in eigen land.

In Ermelo zijn de bungalowparken en hotels geopend. Op alle bungalowparken en in de hotels zijn de nodige maatregelen getroffen en worden de richtlijnen van de overheid en het RIVM strikt nageleefd en houden ze de 1,5 meter afstand in acht. De horecafaciliteiten van de bungalowparken zijn nu nog niet geopend. Maar vanaf 1 juni mogen de terrassen weer open.  Vanaf 1 juli mogen ook de campings weer helemaal open. Dit geldt ook voor de gezamenlijke douche- en toiletvoorzieningen. 

Ermelo ligt midden op de Veluwe. Bij uitstek geschikt om prachtige wandel- en fietsroutes te maken door het bos of over de heide langs de schaapskooi. Bij mooi weer is een heerlijk dagje Strand Horst een uitje voor het hele gezin. Hier kunt u (kite)surfen of gewoon relaxen op een terras of op het strand. Ook zijn er verschillende sportieve mogelijkheden in Ermelo. Bijvoorbeeld een middag naar het klimbos met zeven spectaculaire routes of wat dacht u van een rondje golfen over de Pitch & Putt Golfbaan Strand Horst. 

In het centrum van Ermelo vindt u veel gezellige restaurants met mooie terrassen.  Het winkelaanbod varieert van trendy modezaken, ambachtelijke slagers, luxe banketbakkerijen, mooie boekenwinkels en nog veel meer winkels met een verrassend aanbod. Ook zijn er meerdere supermarktketens in het centrum.

Genoeg redenen om met uw gezin, familie of vrienden een heerlijke vakantie te reserveren in Ermelo. De mogelijkheden voor een overnachting zijn volop aanwezig. Reserveer nu uw vakantie in een safaritent, Veluwse Woodlodge, chalet of een particuliere bungalow. Alle mogelijkheden staan in de link onder aan deze pagina. Ook zijn er verschillende campings in Ermelo van kleine boerderijcampings tot een prachtige 5 sterren camping. Verblijft u liever in een luxe hotel met een uitgebreid ontbijtbuffet of een unieke Bed & Breakfast aan de rand van het bos? Ook dat is mogelijk.

Bekijk hieronder de verschillende overnachtingsmogelijkheden die Ermelo te bieden heeft voor u als toerist.

En reserveer nu uw zomervakantie!  

 

Terug