Ga naar content
Menu
Lid worden van VVV Ermelo/Ermelo Buitenleven

Lid worden van VVV Ermelo/Ermelo Buitenleven

VVV Ermelo is zeer actief op het gebied van onder andere serviceverlening, informatieverstrekking en coördineren en organiseren van evenementen. Jaarlijks verrichten de medewerkers van VVV Ermelo ongeveer 90.000 informatiehandelingen. Daarnaast streeft VVV Ermelo er naar om door productontwikkeling nog beter in te spelen op de vraag van de verschillende partijen, door bijvoorbeeld een toeristische gids van Ermelo uit te brengen en een VVV Recreatietas te ontwikkelen. Voor zowel toeristen en recreanten als de eigen inwoners vervult VVV Ermelo dus een centrale en belangrijke rol.
Als lid steunt u ons werk, waardoor wij Ermelo kunnen blijven profileren als een interessante gemeente op toeristisch en recreatief gebied. Onder de promotieterm Ermelo Buitenleven promoten we, in samenwerking met ondernemers en gemeente, Ermelo als een gemeente waar het goed toeven is en waar de toerist bijna alles op het gebied van het buitenleven kan ervaren. Fietsen, wandelen, paardrijden, surfen bij Strand Horst, klimmen in het Klimbos, een wijntje drinken van de eigen wijngaard Telgt, de rust ervaren bij de Schaapskooi en nog veel meer. Het kan allemaal in Ermelo. Met de pijlers bos, heide, water/weide en centrum proberen we de verschillende activiteiten en bezienswaardigheden van Ermelo te promoten. Door verbindingen tussen ondernemers te leggen, proberen we nog meer in te zetten op samenwerkingsverbanden en hierdoor meer bestedingen bij Ermelose ondernemers.
Wanneer u zich bij ons inschrijft, wordt u ingeschreven in ons ledenbestand en profiteert u zodoende van alle extra’s die wij u kunnen bieden.

Deze extra’s zijn onder andere:
Vermelding op de websites www.ermelobuitenleven.nl en www.visitveluwe.nl
Vermelding in de toeristische gids van Ermelo
Aandacht voor uw bedrijf op social media op #Ermelobuitenleven en #VVVErmelo
Doorverwijzing van onze klanten naar uw bedrijf
Het ontvangen van Nieuwsbrieven met actueel nieuws
Korting op deelname aan Braderie en Jaarmarkt
Kortingen op VVV artikelen
Mogelijkheid tot neerleggen van folders en posters bij de VVV
Meedoen met lokale acties en samenwerkingen

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.
Hieronder zit een aanmeldingsformulier, als u lid wilt worden, kunt u deze invullen en retourneren.

Op social media vindt en volgt u ons via: @ermelobuitenleven.

Download hier het aanmeldingsformulier

< Terug naar overzicht