Ga naar content
Menu
Over Ermelo Buitenleven

Over Ermelo Buitenleven

Met ‘Ermelo Buitenleven’ wil VVV Ermelo het veelzijdige karakter van Ermelo op de kaart zetten. Het is een initiatief om samenwerking te bevorderen en Ermelo eenduidig te promoten. Drijvende kracht achter Ermelo Buitenleven is een groep ondernemers die de handen ineen heeft geslagen en vooruit wil. 

Veel activiteiten in en rond Ermelo vinden in de buitenlucht plaats: fietsen over de prachtige hei, wandelen of paardrijden door de bossen, surfen bij strand Horst of klimmen in het klimbos Ermelo. Het buitenleven staat centraal in Ermelo. Ook winkelen in het gezellige centrum, genieten van de rust bij de Schaapskooi, streekwijn proeven bij wijngaard Telgt, de geschiedenis van het dorp leren kennen bij museum Het Pakhuis en een bezoek brengen aan landgoed Staverden, het vindt allemaal in de openlucht plaats.

Wie Ermelo zegt, zegt dus buitenleven! 

Het samenwerkingsverband Ermelo Buitenleven heeft tot doel een succesvolle dorpspromotiecampagne op te zetten en Ermelo als recreatiegemeente op de kaart te zetten. Beoogd resultaat: een sterker Ermelo en hogere opbrengsten voor ondernemers.

Dit proberen we te doen met allerlei activiteiten en initiatieven om het veelzijdige karakter van het dorp aan te geven, het buitenleven te promoten en vooral om op zoek te gaan naar de unieke verhalen van bezoekers en inwoners.

Deze promotiecampagne is mogelijk gemaakt door:
Gemeente Ermelo: www.ermelo.nl
VVV Ermelo: www.ermelobuitenleven.nl
Centrum Management Ermelo: www.cmermelo.nl/
Ondernemers Vereniging Ermelo : www.ov-ermelo.nl/
Jonge Ondernemers Ermelo: www.jongeondernemersermelo.nl/
Ondernemers Netwerk Ermelo: www.ondernemersnetwerkermelo.nl/
Verenigde Recreatieondernemers Ermelo
Bedrijvenkring Ermelo: www.bedrijvenkringermelo.nl/

< Terug naar overzicht