Ga naar content
Menu
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Stagiaires en vrijwilligers gezocht
 

Ermelo is een dorp met een grote verscheidenheid aan evenementen. Wij kunnen als VVV altijd hulp gebruiken bij de uitvoering en voorbereiding. Voor het seizoen 2019 zijn we op zoek naar enthousiaste stagiaires. Je hoeft niet persé een toeristische opleiding te volgen om stage bij ons te lopen. Ook als je een administratieve-, commerciële- of marketingopleiding volgt zijn we op zoek naar jou! Natuurlijk staat hier een stagevergoeding tegenover.
 
Ook zijn wij erg blij met vrijwilligers. Loop eens bij ons binnen. Er is van alles mogelijk.


Brainstormsessie Ermelo Buitenleven op 5 februari

Onlangs heeft u een uitnodiging ontvangen voor een brainstormsessie Ermelo Buitenleven, waarbij we u willen bijpraten over de ontwikkelingen van de samenwerking tussen VVV Ermelo en Centrummanagement Ermelo. Daarnaast horen wij graag uw plannen, wensen en ideeën om Ermelo nog beter op de kaart te zetten.
Deze bijeenkomst, welke we van harte aanbevelen, zal plaatsvinden op dinsdag 5 februari vanaf 19.30 uur in De Dialoog aan het Raadhuisplein 4. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan ronnie@vvvermelo.nl of contact op te nemen met tel. 0341-552200.

Aanmelden van evenementen voor op onze website
 
Onze website www.ermelobuitenleven.nl heeft zeer snel stijgende bezoekersaantallen.
De stijging voor dit jaar bedroeg maar liefst 40%. Iets waar we trots op zijn! Het gaat hierbij gemiddeld om zo’n 7000 bezoekers per maand. Daarom is het ook voor u erg zinvol om uw evenement aan ons door te geven. Zo zorgen we er met elkaar voor dat de website actueel blijft.
De evenementen kalender wordt ook gebruikt voor andere promotionele uitingen zowel on- als offline. waaronder de landelijke website www.vvv.nl en de VVV app.
 
< Terug naar overzicht